Επιλογή Σελίδας

Μια όμορφη, ξεχωριστή εμπειρία είχαν την χαρά να απολαύσουν νεαροί αθλητές της Χ.Α.Ν.Θ. με αφορμή την παρουσία τους σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στην Αθήνα στο τέλος Δεκεμβρίου. Αναλυτικότερα, η Παιδική Ομάδα Μπάσκετ (γεννηθέντες 2006-07), ταξίδεψε στις 27 Δεκεμβρίου οδικώς με τα δυο μίνι βαν της ΧΑΝΘ  για την πρωτεύουσα, στην οποία η αποστολή παρέμεινε για τρία βράδια.

Την ομάδα συνόδευε ο Γενικός Αρχηγός της Χ.Α.Ν.Θ. Νικόλαος Κεραμεύς και η προπονήτριά μας Ιωάννα Καπουσούζη. Η Χ.Α.Ν.Θ. εκεί αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΕΚ στο νέο κλειστό των Άνω Λιοσίων, τον Ολυμπιακό (στο ΣΕΦ) και τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα στην έδρα των Εκπαιδευτηρίων.

«Ήταν μια χρήσιμη και εποικοδομητική για την ομάδα εμπειρία την οποία πιστεύω χάρηκαν τα παιδιά. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη τους αποστολή για παιχνίδια εκτός Θεσσαλονίκης. Μακάρι στο μέλλον οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να επαναλάβουμε τέτοιες πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Νικόλαος Κεραμεύς.

Η Ιωάννα Καπουσούζη από την πλευρά της είπε: «Αντιμετωπίσαμε αξιόλογες , ιστορικές ομάδες ,με παράδοση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Είναι εμπειρίες που βοηθάνε τα παιδιά καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν διαφορετικές αγωνιστικές παραστάσεις, που τόσο τους έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια. Ας μη ξεχνάμε πως ειδικά αυτές οι ηλικίες στερήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας για πολύ καιρό την χαρά του παιχνιδιού. Είχαμε προγραμματίσει ως τμήμα να παραβρεθούμε και σε δυο παιχνίδια της Euroleague του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, όμως δυστυχώς η νέα έξαρση της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα για την άριστη φιλοξενία».

 

 

Share This