Επιλογή Σελίδας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Thai Massage

Επίπεδο 1ο  (44 ώρες)

Training Course on Thai Massage_1stLevel (44hrs)2.2020

 Το Thai Massage δεν είναι μόνο μασάζ, είναι και ένας εξαιρετικός τύπος ολιστικής παθητικής άσκησης. Συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών – πιέσεις, διατάσεις, κινητοποίηση αρθρώσεων, κρούσεις και ταλαντώσεις – με υποβοηθούμενες στάσεις Yoga. Λαμβάνει χώρα σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα, με άνετα ρούχα.

Το σεμινάριο εισάγει τους συμμετέχοντες στο Thai Massage, εξοικειώνοντάς τους με τις αρχές του και βασικές τεχνικές  σε όλες τις τέσσερις θέσεις: καθιστή, ύπτια, πλάγια και πρηνή. Η εφαρμογή τους στο σύνολό τους αντιστοιχεί σε μασάζ διάρκειας περίπου τριών ωρών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ολιγομελές τμήμα.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μια 2ωρη ατομική συνεδρία κατά την οποία ο εκπαιδευόμενος / η εκπαιδευόμενη εφαρμόζει τις τεχνικές στην εκπαιδεύτρια – με άμεση ανατροφοδότηση που βοηθά στη βελτίωση των δεξιοτήτων του/της – αλλά και δέχεται ένα μασάζ 30 λεπτών, βασισμένο στις τεχνικές που διδάχθηκε. Επίσης, μέρος της εκπαίδευσης αποτελούν 10 ώρες τεκμηριωμένης πρακτικής με συμπλήρωση σχετικής φόρμας που εξετάζεται από την εκπαιδεύτρια.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την εργασία τους με νέες τεχνικές μασάζ. Επίσης, είναι κατάλληλο για δασκάλους Yoga και Fitness που θέλουν να εντάξουν στην πρακτική τους αγγίγματα Thai Massage.

ΓΛΩΣΣΑ: Η διδασκαλία γίνεται ταυτόχρονα σε δυο γλώσσες, Ελληνική και Αγγλική.

ΥΛΙΚΟ: Εγχειρίδιο με σημειώσεις και φωτογραφίες & το βιβλίο Τhai Massage Εύχρηστες Τεχνικές των Εκδόσεων Ρέω

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται πιστοποίηση κατάρτισης από το ΚΕ.Δ.ΒΙ.Μ. της ΧΑΝΘ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ:  Μέχρι 10 άτομα, με ελάχιστο τα 6.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κεντρικό Κτίριο ΧΑΝΘ, Ν. Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54621

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Έλη Καμήλαλη, πιστοποιημένη Advanced Thai Massage Practitioner (600 ώρες, Lotus Palm Canada) & πιστοποιημένη Yoga Instructor (200 ώρες, Yoga Union).

ΦΟΡΕΑΣ: Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1της ΧΑΝΘ αποτελεί το νέο δυναμικό φορέα των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΧΑΝΘ

Είναι εξειδικευμένο στην Εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) με αριθμό Μητρώου 2101758.

Το ΚδΒΜ1 ΧΑΝΘ ,  αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική σύγχρονη αγορά εργασίας. Σκοπός μας να παρέχουμε στους σπουδαστές μας τα εφόδια που χρειάζονται για την επιτυχία τους.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες – κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης – να παρακολουθήσουν συμπληρωματικά την πρακτική Yoga Thai στη ΧΑΝΘ, προσφέροντάς τους  2 μαθήματα δωρεάν.

https://ymca.gr/programmata/yoga-thai-bodywork/

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για ένα Ταϋλανδέζικο στρώμα, προσφορά του Mr East.

https://mreast.gr/katigoria-proiontos/maxilaria-stromata-thai/stromata-rolo/

ΔιάρκειαΤέσσερις 8ωρες συναντήσεις + 2 ώρες ατομικής συνεδρίας κατόπιν ραντεβού μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
Πρόγραμμα

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, 10πμ-6μμ

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, 10πμ-6μμ

Η δίωρη ατομική συνεδρία προγραμματίζεται σε συνεννόηση με την εκπαιδεύτρια.

Συμμετοχή300€ (2 δόσεις των 150 ευρώ: 1η έως 5/2/20 & 2η έως 12/2/20)
270€ προπληρωμένο, έως τη 1/2/20
260€ για ανέργους, φοιτητές και όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Thai Massage: Εύχρηστες Τεχνικές στη ΧΑΝΘ (2 δόσεις των 130€)250€/άτομο για διπλή κράτηση50% έκπτωση για επανάληψη του σεμιναρίου
ΔιδάσκειΈλη Καμήλαλη

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης:

6975 932034  [email protected]

Share This