Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί κατασκηνωτές,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των εγγραφών στην κατασκήνωση του Πηλίου για το καλοκαίρι 2023.

Σε πρώτο στάδιο, θέλοντας να δώσουμε προτεραιότητα  στους παλαιούς μας κατασκηνωτές, δυνατότητα εγγραφής θα έχουν παιδιά που έχουν ξανασυμμετάσχει στην κατασκήνωση του Πηλίου τα προηγούμενα χρόνια.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 ώρα 11:00 από την ιστοσελίδα μας μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο – Χ.Α.Ν.Θ. (ymca.gr)

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια 7 – 13 ετών (παιδιά γεννημένα 2016 – 2010 / μέχρι και Α΄ Γυμνασίου).

Οι εγγραφές αφορούν αποκλειστικά τις ιδιωτικές συμμετοχές.

Για εγγραφές μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ (Γ’ και Δ’ περιόδους) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν σε επόμενο χρόνο.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέσω  του ΕΦΚΑ οι ημερομηνίες δηλώσεων επιθυμίας θα ανακοινωθούν σε επόμενο στάδιο και εφόσον θα υπάρχει διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένες κατασκηνωτικές περιόδους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δηλώσεις μέσω του ΕΦΚΑ δεν αποτελούν δέσμευση θέσης. Αυτή διασφαλίζεται μόνο με τα οριστικά αποτελέσματα του φορέα και τη αποστολή λίστας δικαιούχων από αυτόν προς την κατασκήνωση (τέλος Ιουνίου).

Κατασκηνωτές (γεννημένοι το 2009) που θα συμμετάσχουν στην Ακαδημία Στελεχών, υποψήφιοι Υπαρχηγοί (γεννημένοι το 2007) καθώς και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα (που αφορούν παιδιά γεννημένα το 2008), θα ενημερωθείτε για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος και την ημερομηνία εγγραφής σε επόμενο χρόνο.

Για την διαδικασία κράτησης θέσης καθώς και για το κόστος συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Εγγραφές & Τιμοκατάλογος – Χ.Α.Ν.Θ. (ymca.gr)

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε μέσω τηλεφώνου στα παρακάτω τηλέφωνα και email, για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση:

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο

| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 265776 & 231 600 1000 εσωτ. 2 & 840
| email: [email protected] & [email protected]
| FB page: Κατασκήνωση ΧΑΝ Πήλιο – YMCA Camp Pelion | Moúresi | Facebook
| Instagram: YMCA_Camp_Pelion (@ymca_camp_pelion) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

 

Share This