Επιλογή Σελίδας

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ Χ.Α.Ν. ΠΗΛΙΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι,

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή κατασκηνωτών (αγοριών και κοριτσιών 7 – 13 ετών) στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν., στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, ώρα 10:00π.μ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Οι εγγραφές, αρχικά, αφορούν παιδιά που θα συμμετάσχουν ιδιωτικά και όχι μέσω ασφαλιστικών φορέων και είναι γεννημένα μεταξύ 2007 – 2013 και θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά : https://ymca.gr/programmata/kataskinosi-pilio/ 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2020 ώρα 10:00πμ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Στον παρακάτω σύνδεσμο και για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε διαβάστε τον οδηγό – manual που εμφανίζεται παρακάτω: http://bit.ly/2RqR6xD

Η κράτηση της θέσης προϋποθέτει την άμεση προκαταβολή (300 ευρώ) καθώς και την ετήσια εγγραφή μέλους της Χ.Α.Ν.Θ. (15 ευρώ) εκ του Καταστατικού (εκτός εάν ήδη συμμετέχει σε άλλο πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ.), σύνολο 315 ευρώ. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το καταθετήριο το οποίο, υποχρεωτικά, θα  πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή και την περίοδο συμμετοχής του. (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΗΛΙΟ)

Για τις κρατήσεις θέσεων  μέσω ασφαλιστικών φορέων, τις εγγραφές των κατασκηνωτών της Ακαδημίας Στελεχών καθώς και τις αιτήσεις – δήλωση ενδιαφέροντος για τη κάλυψη των θέσεων των υπαρχηγών, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ymca.gr/paidikes-kataskinoseis/eggrafes/

Σημείωση 1.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στην περίοδο που επιθυμείτε, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας και στη συνέχεια να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο που εμφανίζεται η προκαταβολή συμμετοχής (300 + 15 = 315€). Υπάρχει επάρκεια θέσεων για την κάθε ηλικιακή ομάδα και για κάθε φύλο, σε κάθε περίοδο.

Σημείωση 2.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα «ενεργή».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με γραφείο της κατασκήνωσης στη Θεσσαλονίκη, στα εξής τηλέφωνα 2310 265 776 και 231 600 1000 εσωτ. 0840 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σας ευχαριστούμε.

Τέλος και για την οριστικοποίηση της εγγραφή σας, επισυνάπτεται ο Τραπεζικός μας Λογαριασμός: http://bit.ly/2ut7Z1s

Ενημερωθείτε για τα Προνόμια Τακτικών & Έκτακτων Μελών Χ.Α.Ν.Θ.

Share This