Επιλογή Σελίδας

Με τον Γιώργο Μαστορογιάννη στον πάγκο της θα πορευτεί η ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της handball premier. Ο Κατερινιώτης τεχνικός υπήρξε σπουδαίος αθλητής, έκανε το ξεκίνημα της καριέρας του στον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια πήγε σε Ιωνικό ΝΦ, Δούκα, Πανελλήνιο, Διομήδη Άργους, Φίλιππο Βέροιας , ΠΑΟΚ και Αρχέλαο όπου επέστρεψε και έκλεισε την καριέρα του. Στην 20ετή του αυτή πορεία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα (με Πανελλήνιο, Διομήδη και Φίλιππο) και 3 κύπελλα (με Δούκα, Φίλιππο και ΠΑΟΚ). Διετέλεσε στέλεχος της εθνικής μας ομάδας από το 2005-2016 και στα τελευταία δύο υπήρξε και αρχηγός της .

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τα ηλικιακά τμήματα του ΠΑΟΚ, πήγε στη συνέχεια στην πόλη της γενέτειρας πόλης του, στον Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ σήμερα είναι και συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, Γιώργου Ζαραβίνα.

«Ξεκινάμε την χρόνια με όρεξη έχοντας μπροστά μας τον μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι συνθήκες για τις ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Α1 είναι πάρα πολύ δύσκολες. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να στελεχώσουμε το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίτευξη του στόχου. Η ομάδα αποτελείται από παιδιά που στελέχωναν την ομάδα πέρυσι κ επέτυχαν την άνοδο, με νέα παιδιά τα οποία έχουν ισχυρό κίνητρο για να παίξουν συν κάποιους έμπειρους παίκτες», δήλωσε ο Γιώργος Μαστoρογιάννης και πρόσθεσε: «Μέσα από την καθημερινή δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις, μαζί με τον συνεργάτη μου τον Αλέξη  Παπαβασίλη, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την χημεία της Ομάδας ώστε να καταφέρουμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία».

**Στην φωτογραφία τον νέο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΧΑΝΘ υποδέχονται ο Διευθυντής Αθλητισμού Δημήτρης Καραΐσκος και ο Έφορος του τμήματος Θανάσης Παπαδόπουλος.

Share This