Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χαλκιδικής (μέσω ΟΑΕΔ)

Κατασκήνωση Χαλκιδικής (μέσω ΟΑΕΔ)

0,00

Την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή παλαιών κατασκηνωτών (αγοριών και κοριτσιών 7 – 13 ετών) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ για άνεργους και χαμηλόμισθους στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στην Χαλκιδική, για το ερχόμενο καλοκαίρι (παιδιά γεννημένα μεταξύ 2008 – 2014).

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, ώρα 11:00π.μ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Οι διαθέσιμες θέσεις στην Κατασκήνωση της Χαλκιδικής μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, είναι περιορισμένες και αφορούν την Γ’ & Δ’ περίοδο.

Η οριστικοποίηση των θέσεων προκύπτει μετά την έγκριση των δικαιούχων του προγράμματος του ΟΑΕΔ κατόπιν και της διαδικασίας που θα πρέπει να τηρηθεί απέναντι προς αυτόν.

Για τις εγγραφές των κατασκηνωτών της Ακαδημίας Στελεχών (γεννημένοι το 2007) καθώς και τις αιτήσεις – δήλωση ενδιαφέροντος για τη κάλυψη των θέσεων των υπαρχηγών (γεννημένοι το 2004 & το 2005), επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ymca.gr/paidikes-kataskinoseis/eggrafes/

Σημείωση 1.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 2.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

Σημείωση 3.

Η οριστικοποίηση συμμετοχής στην Κατασκήνωση της Χαλκιδικής, πραγματοποιείται με τα οριστικά αποτελέσματα που δημοσιεύει ο ΟΑΕΔ στην επίσημη Ιστοσελίδα του.

Οι οδηγίες και η διαδικασία υποβολής αίτησης προς τον ΟΑΕΔ θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρονικό διάστημα, με την έγκριση του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώνονται από την επίσημη Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr/dikaiouchoi-opheloumenoi-kataskinoseis.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (4) & 0852, 0850

↓ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ↓

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This